Het lekkere leven in 2015

Liefde voor sinaasappelen (en familie)
C
itrussalade met een pittig-zoete dressing

Haringsalade voor mijn vader
Een Russisch traditioneel recept

Yotolenghi is back!
Over NOPI, het nieuwe kookboek van 
Yotam Ottolenghi
met recept voor een overheerlijk frambozentoetje

Bijna voorbij, maar nog niet helemaal
Het einde van de vakantie, met een maaltijd op de hotelkamer

Vakantievoorpret en en een hapje vooraf
Om de smaak te pakken te krijgen: een recept voor Zürcher Geschntzeltes

Kookheldin
Susan Aretz presenteerde ‘Smulpaapje’, haar eerste kookboek

Compromis in de keuken
Broccoli zoals ik ‘m wél lekker vind

Moesbalkontuinieren
Een recept voor gazpacho van geroosterde tomaten

Mazzel tov voor M64
Mijn baas en dierbare vriend Michel is verslaafd aan
chopped liver

Lentegroen en blauw
Het balkon staat in bloei, en we eten een raapsteelsoepje

Verrassing uit de vriezer
Hoe een pakketje ingevroren hertenvlees een stoofpotje werd

Utopia, the veggie way
Het kookboek van Vegatopia, met recept voor bietenburger

Spruitjes ter nagedachtenis, voor Hans
Hij zou ze verrukkelijk hebben gevonden, maar heeft ze niet meer mogen proeven